Datasikkerhed er i dag en vigtig faktor, når du skal vælge en platform. Trusler fra ransomware, DDoS angreb, datalækage og andre områder fylder i dag meget og vi har set talrige eksempler på ganske alvorlige konsekvenser for selv meget store virksomheder.

Vi tager derfor datasikkerheden meget alvorligt og har arbejdet hårdt for at sikre, at selv hvis uheldet skulle være ude og vi får brug for vores nødprocedurer, så ved vi at de virker, for vi tester dem løbende.

Og fordi at vi ved at ting kan gå galt af den ene eller den anden grund har vi fuld backup hver time. Det betyder, at hvis det værste skulle ske, så skal vi kun rulle maks 1 time tilbage - det er en verden til forskel fra normalen, hvor backuppen er fra natten, hvilket jo betyder, at der er mistet op til en hel dags arbejde.

DDoS beskyttelse

Vi har netværksmonitorering, som sikrer at eventuelle DDoS angreb ikke lægger vores systemer ned.

Ransomware sikret

Vi har gjort tiltag, som sikrer, at vi altid vil kunne genskabe data i tilfælde af ransomware angreb, så hverken vi eller du risikerer at miste al data.

Backup hver time!

Vi backer data op hver time for at sikre minimalt tab i tilfælde af nedbrud - helt uden påvirkning af systemet.

Deep packet inspection

Vores firewall foretager såkaldt deep packet inspection af al indgående data for at sikre mod forskellige typer af hacker angreb.

Databehandleraftale

Vi indgår selvfølgelig databehandleraftaler med alle kunder, og vi lever op til alle krav.

IT-sikkerhedsrevisionserklæring

Ud over databehandleraftalen, har vi en ISAE-3402 Type 1 revisionserklæring på vores IT sikkerhed.